Зберігти існування льодового палацу

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Доброго дня. Прошу адміністрацію міста винести на розгляд та вирішити питання з подальшим УСПІШНИМ функціонуванням Льодового палацу спорту. А саме - погасити заборгованість перед комунальними підприємствами або ж домовитися про умови реструктуризації цієї заборгованості. Паралельно - притягнути до відповідальності посадових осіб, внаслідок діяльності (або бездіяльності) котрих виникла дана ситуація та вжити заходів щодо недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Важливіть даної петиції обумовлена тим, що Льодовий палац спорту є одним з найважливіших інфраструктурних об'єктів міста. В даній локації проходять змагання Суперліги з волейболу серед жіночих команд, в якій приймає участь місцева команда Сєвєродончанка. Крім того, в палаці відбувається регулярний турнір з міні-футболу, який в цьому сезоні вийшов на обласний рівень. Льодовий палац також є місцем проведення виступів артистів, в том числі всеукраїнського масштабу. Припипення діяльності такого масштабного об'єкту є недопустимим для міста обласного рівня, яким на сьогодні є Сєвєродонецьк.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 22 квітня петицію підписали 331 особа з 300 необхідних.