+ ще 172 громади!

Закриття дитячого садочку - ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ №9 "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"

ОСВІТА

Добрий день. Звертаюсь зі скаргою щодо закриття дитячого садочку - ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ №9 "ДЖЕРЕЛЬЦЕ", який знаходиться у Дніпропетровській області м.Синельникове по вул. Індустріальній, 17. Питання наступні: 1. Чому без офіційного повідомлення планується закриття дитячого садка? 2. Що буде на цій территорії зімість дитячого садка (так як ходять чутки про будівництво чергових приміщень Компанії «Снек-ЕКСПОРТ», яка виготовляє снеки. До того ж в м.Синельникове ця компанія близько 10 років потому, вже зайняла приміщення та территорію одного дитячого садка у спальному районі міста.) Батьки вихованців дитячого садка обурені данними питаннями, так як перш за все дітям, які його відвідують в ньому дуже подобається. До того ж у цьому дитячому садочку проведено багато ремонтних робіт, а саме: замінені вікна, відремонтована каналізація, утеплена теплотраса та утеплені фасади будівлі. І головне те, що це один з найтепліших дитячих садків міста, так як здоров"я дітей - це важливе питання сьогодення. Групи дітей у повному складі, підготовка дітей до школи на вищому рівні. Яка логічна відповідь з приводу закриття дошкільного навчального закладу, якщо батьки одразу ж після нароження дітей стають у чергу до Відділу освіти з питання влаштування дітей до дитячих садків міста?

Синельниківською міською радою петиція "Закриття дитячого садочку - ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ №9 "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"" не підтримана.