Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Підключити Слов'янськ до всіх державних послуг із розділу "Для громадян" на порталі IGov 158 37
Вирівнювання доріг приватного сектору 140 47
ул. Данилы Галицкого 127 46
Благоустрій вул. Волжською 108 47
Необходимость обновления общей детской площадки по адресам: ул. Торская, д.50, ул. Торская, д.52 (бывшая ул. Коммунаров) 72 12
Движение троллейбусов по маршруту №2, №8. Ж.Д.-Славкурорт и Артема-Славкурорт. 67 32
замена коммуникаций многоквартирных домов 66 66
Дезінсекція підвалів та технічних приміщень 55 59
Зробити пішохідний перехід на вулиці Шнурківській 40 46
Пешеходная дорога по ул. МИРА 36 46
замена коммуникаций многоквартирных домов 66 66
Украинская инженерно-педагогическая академия ( УЗПИ ) - славянский филиал 34 66
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Виділення земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЯХ ВАДИМ МИХАЙЛОВИЧ

Василенко Н.В.
м. Слов’янськ

Розглянувши Вашу петицію стосовно виділення земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного, яка набрала 254 підписи з 250 необхідних, Слов’янська міська рада повідомляє наступне.
На пленарному засіданні сесії Слов’янської міської ради 27.06.2018 року був розглянутий проект рішення міської ради «Про надання земельної ділянки у постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ МІСТА СЛОВ’ЯНСЬКА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ».
Зазначений проект рішення було підтримано більшістю депутатів міської ради і прийнято рішення №3-ХLVIII-7 від 27.06.2018 (копія додається), на підставі якого земельна ділянка площею 0,3488 га за адресою м.Слов’янськ, вул.Вчительська, 17 надана у постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ МІСТА СЛОВ’ЯНСЬКА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» для будівництва та обслуговування храму.
Таким чином, питання, яке ви порушили у Вашій петиції щодо надання земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного Слов’янською міською радою вирішено позитивно.

Міський голова В.М.Лях

Станом на 21 вересня надано відповідь на 40 петицій Переглянути