+ ще 141 громадa!

Капитальный ремонт понтонного моста возле жд. станции "Карандашная фабрика"

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Понтонный мост находится в ужасном состоянии: доски для моста используют какие придется, значительная часть ограждающих поручней на мосту отсутствует, сам мост перекрутило и больше напоминает ухабистую дорогу. Проход по нему может стоить пешеходу если не жизни, то как минимум здоровья, особенно в ночное время. Поэтому прошу руководство города обратить свое внимание на эту проблему и как можно скорее ее решить.

Гуляєва Є.Б.
м. Слов’янськ

Ваша електронна петиція розглянута Слов’янською міською радою.
За фактом розгляду повідомляємо, що понтонний міст через річку Казенний Торець, в районі олівцевої фабрики, не перебуває у комунальній власності територіальної громади міста. Інформація щодо часу побудови мосту або осіб чи підприємств, які будували його відсутня. Відповідно до Бюджетного Кодексу України витрачати кошти місцевого бюджету на капітальний ремонт об’єктів, які не знаходяться у комунальній власності територіальної громади міста, не є можливим. Для вирішення питання проведення капітального ремонту мосту необхідно кваліфікувати об’єкт як безхазяйне майно, прийняти до комунальній власності територіальної громади міста та передати на баланс спеціалізованої організації. Прийом - передача безхазяйних об’єктів до комунальної власності територіальної громади м. Слов’янськ здійснюється у відповідності до Порядку набуття територіальною громадою м. Слов’янськ права власності на безхазяйні речі, знахідки, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 22.11.2017 №11-ХХХV. На теперішній час понтонний міст знаходиться у незадовільному технічному стані.
Згідно рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 № 12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронна петиція 30.01.2018р. розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства. За результатами розгляду прийнято рішення щодо розпочатку процедури прийому понтонного мосту через річку Казенний Торець до комунальної власності територіальної громади міста.
Також повідомляємо, що структурним підрозділам міської ради надано доручення розпочати процедуру прийому безхазяйного об’єкту «Понтонний міст через річку Казенний Торець» у комунальну власність територіальної громади міста Слов’янська.

Міський голова В.М.Лях

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.