+ ще 143 громади!

Виділення земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного

Ми, мешканці Слов’янська, просимо надати земельну ділянку для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного.
В нашому місті вже є Храм цієї парафії, але він настільки маленький, що людям не вистачає місця стояти на службі навіть у звичайні дні, а про святкові й говорити не доводиться. Кожне свято перетворюється на жах для парафіян, які хочуть бути присутніми, але не можуть вистояти у маленькому приміщенні, бо там просто немає чим дихати. І все одно приходять. Вже не раз доводилося викликати швидку для допомоги людям, які втрачали свідомість саме через те, що у кімнаті просто недостатньо кисню.
Так, поряд с Храмом є церква московського патріархату, але... Саме там у 2014 році отримали благословення озброєні бойовики та російськи терористи, які ставили собі за мету знищення української державності. Саме там й досі працює той самий священник, який освячував прапор неіснуючої республіки, ватажки якої й дотепер намагаються розколоти Україну.
Тому ми просимо підтримати рішення й виділити земельну ділянку для будівництва справжньої Української Церкви, куди кожен українець зможе прийти і почувати себе у безпеці, у заспокоєнні і помолитися разом зі своїми співвітчизниками.
Сподіваємося бути почутими. Нам усім потрібен мир та спокій. І саме Українська Автокефальна Православна Церков, мабуть одна з небагатьох в нашому місті, постійно молиться за цілісність, самостійність та добробут в Україні. Так дайте можливість зробити так, щоб туди змогли приходити будь-коли люди, які не тільки молитвою, але й власними добрими справами наближають нас до цієї миті.
Просимо відповісти на нашу заяву якомога швидше. Ці підписи під заявою – це лише маленька частина тих людей, які розуміють важливість такого рішення для нашого міста. Але нас буде набагато більше у залі, коли ви будете приймати рішення.
Слов’янську потрібна Українська Автокефальна Православна Церква.
І на даному етапі це в ваших руках.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 червня петицію підписали 206 осіб з 250 необхідних.