Підключити Слов'янськ до всіх державних послуг із розділу "Для громадян" на порталі IGov

ІНШІ

Існує такий Портал державних послуг IGov, який був започаткован як волонтерский в 2014 році, а з липня 2018 року передан на баланс Держави.
На цьому порталі реалізовано близько 400 електронних послуг для громадян та бізнесу, ознайомитися з якими можна за посиланням:
Наприклад, реалізовані такі електронні послуги, як:
-отримання ІПН;
-отримання довідки про склад сім'ї;
-довідки про доходи;
-довідки про реєстрацію з міста проживання;
-подання заяви на отримання паспорта;
-запис в електронні черги для отримання закордонного паспорту, для отримання свідоцтва про народження, для призначення субсідії;
Та багато іншіх зручних послуг, які можна реалізувати та отримати в електронному вигляді, не виходячи із дому та не витрачая свій час на безглузді черги , зберігая особистий час та час державних працівників, що здійснюють надання цих послуг.
Підключення нашого міста до цього порталу буде кроком вперед до новітніх технологій, прозорості, зручності,а також ефективної та комфортної взаємодії між населенням міста та Державними органами.

Чуйко Світлані Володимирівні
м. Слов'янськ

Повідомляємо що Ваша петиція щодо підключення міста Слов'янська до порталу державних послуг iGov для отримання адміністративних послуг в електронному вигляді підтримана і розглянута виконавчими органами Слов'янської міської ради.
Центром надання адміністративних послуг міста Слов'янська спільно з відділом інформаційного забезпечення на чолі з міським головою були проведенні наради з представниками відділів та управлінь (суб'єктами надання адміністративних послуг) щодо організації надання послуг через портал державних послуг iGov. На сьогоднішній день розроблено проект рішення виконавчого комітету Слов'янської міської ради щодо затвердження Переліку адміністративних послуг, які можна отримати через портал державних послуг iGov. Вищезазначений проект буде розглянуто на черговому засіданні постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції 06.11.2018 року.
Разом з тим, інформуємо Вас, що Слов'янська міська рада, як надавач публічних послуг, вже підключена до порталу державних послуг igov.org.ua. Наразі, низка послуг знаходиться на тестовому порталі та триває процес навчання посадових осіб відповідальних за опрацюванню поданих заяв на отримання послуг. По закінченню цього процесу відповідні послуги стануть доступними для замовлення громадянами онлайн.

Міський голова В.М.Лях

Головаченко Ганна Миколаївна