Будівництво спортивного майданчика для зайняття великим тенісом

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Великий теніс дуже популярний у всьому світі, хотілося, щоб в нашому місті був муніципальний корт де жителі і гості міста отримали б можливість для зайняття цим прекрасним видом спорту.

Матвієнку Ю.Л.
м. Слов’янськ
е-mail: eurotel2000kiki@gmail.com

Шановний Юрію Леонідовичу!

Ваша петиція щодо будівництва спортивного майданчика для заняття тенісом була розглянута 14 січня 2019 року на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики Слов’янської міської ради.
За результатами засідання комісії були прийняті наступні рішення:
рекомендувати Слов’янській міській раді підтримати петицію щодо будівництва спортивного майданчика для занять тенісом;
доручити відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту підготувати відповідний проект рішення міської ради.

Додатково інформуємо, що проектом «Реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр», розташованого по вул. Світлодарська,45, м. Слов’янськ, Донецької області» передбачено будівництво тенісного корту (додається скан-копія генерального плану стадіону, пункт № 13).
Даний проект Слов’янською міською радою у 2018 році подано на участь у конкурсі Державного фонду регіонального розвитку.
Інформація про дату засідання сесії Слов’янської міської ради, де буде розглянуто подану Вами петицію буде повідомлено Вам додатково.

З повагою,

Міський голова В.М. Лях