Коммунальные автобусы

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В соседнем Краматорске уже года два как на базе троллейбусного управления создали парк городских автобусов. Пора бы задуматься и Славянску. Тем более, что в последнее время участилось общение городских управленцев с коллегами из Европы и можно было бы попросить оказать содействие у Гданьска или подзабытого города-побратима Магдебурга. Так как имеющиеся частные автобусы не отвечают современным требованиям, необходимо идти по пути их ликвидации.

Іваненко О.М.

downdownload1@yandex.ru

Слов'янська міська рада повідомляє, що станом на 12 лютого 2019 року петицію щодо створення в м. Слов'янську комунального автобусного парку, автором якої Ви є, підписано 256 особами з 250 необхідних, та розпочато процедуру її розгляду.

Відповідно до рішення Слов'янської міської ради від 15.02.2017 року №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов'янській міській раді в новій редакції» Ваша петиція 15.02.2019 розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (на яку Вас було запрошено листом від 13.02.2019 № 1-І-420-14).

Враховуючи інформацію, викладену начальником відділу транспорту та зв'язку Слов'янської міської ради, комісією вирішено рекомендувати Слов'янській міській раді не підтримувати петицію щодо створення в місті Слов'янську комунального автобусного парку.

Окрім цього повідомляємо, що Ваша петиція буде винесена на розгляд Слов'янської міської ради відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з урахуванням рекомендації постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства від 15.02.2019.

Міський голова В.М. Лях

Макієнко Римма Вікторівна, (0626)664131

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.