Зробити нормальну дорогу до мікрорайону Машмет

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прохання оновити дорожню стрічку по вулиці "Дімітрова" район Машмету. Дорога в деяких місцях просто не придатна для того щоб по ній ходити, не кажучи про те щоб їздити. Ділянки дороги у жахливому стані після того як у міськводоканалу прорвало водопровід, дорогу розламали, водопровід відремонтувати, а дороги не стало.

Мотузко В.В.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання щодо проведення ремонту дорожнього покриття по вул.Григорія Данилевського розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 02.04.2019 року. Згідно рішення комісії (Протокол №2 від 27.02.2019 р.), Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.