Капітальний ремонт вулиці Голубівська

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Дорога не відповідає нормам, створює аварійну ситуацію та приносить шкоду транспортному засобу. В деяких участках проїзд не можливий. Восени ремонтна бригада намагалась робити ремонт та в результаті залишила після себе ями по 30 см. Кожен день, дорогою на роботу, проїжджають мешканці сіл Черкаської ОТГ, Билбасівка та інших населених пунктів. Давайте не допустимо до виникнення аварійних ситуацій та загибелі людей!

Романюк Р.А.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання щодо проведення капітального ремонту дорожнього покриття вул. Голубівська розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 27.02.2019 року.
Згідно рішення комісії (Протокол №2 від 27.02.2019 р.), Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.