+ ще 181 громадa!

Проти підвищення тарифів у громадському транспорті у Слов'янську

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні влади нашого міста,хочемо звернути вашу увагу на те ,що вартість підвищеного проїзду не відповідає якості послуг перевезення!
Вимагаємо спочатку зміни якості послуг,а потім давайте підвищувати вже тарифи! А то перевізники тільки й обіцяють що все робиться,але це тільки на словах вже багато років! За такі гроші мешканці Слов'янська мають повне право їздити з комфортом,а не так як наприклад на маршруті 21а з ранку взагалі не можливо їхати,так як переповнений і пасажири лізуть один одному на голови,та ще й частенько не влазять люди в автобус і доводиться чекати наступного 30 хвилин,а люди на роботу спізнюються!
Так давайте ж підвищувати спочатку комфорт у всьому громадському транспорті,а потім ми вже заплатимо за наш комфорт ,не шкодуючи цих грошей!
І всі будуть задоволені і перевізники і пасажири! Сподіваємося на ваше розумне рішення! ЖИТЕЛІ СЛОВ'ЯНСЬКА ПРОТИ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ! А перевізники нехай трохи потурбуються про пасажирів ,а то в маршрутках тільки і зустрічаються водії грубіяни та й возять їх як дрова що і покалічитися можна !
Жителі міста Слов'янська сподіваються на підтримку нашої влади!

Услістому А.П.

and.uslistiy2011@yandex.ru

Слов'янська міська рада повідомляє, що станом на 12 лютого 2019 року петицію з питання незгоди з підвищенням тарифів у громадському транспорті міста Слов'янська, автором якої Ви є, підписано 250 особами з 250 необхідних, та розпочато процедуру її розгляду.

Відповідно до рішення Слов'янської міської ради від 15.02.2017 року №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов'янській міській раді в новій редакції» Ваша петиція 15.02.2019 розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (на яку Вас було запрошено листом від 13.02.2019 № 1-У-421-14).

Враховуючи інформацію, викладену начальником відділу транспорту та зв'язку Слов'янської міської ради, директором КП “Слов'янське тролейбусне управління” та автоперевізниками, комісією вирішено рекомендувати виконавчому комітету Слов'янської міської ради не підтримувати петицію з питання незгоди з підвищенням тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Окрім цього повідомляємо, що Ваша петиція буде винесена на розгляд виконкому Слов'янської міської ради відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з урахуванням рекомендації постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства від 15.02.2019.

Міський голова В.М. Лях

Макієнко Римма Вікторівна, (0626)664131

Петицію підписали 274 особи з 250 необхідних.