Капітальний ремонт мосту через р. Казений Торець

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прохання провести капітальний ремонт мосту через старе русло р. Казений Торець.
Данний міст знаходиться у аварійному стані, після сходження снігу в мосту утворились наскрізні дірки, через які видно річку. Окрім насквізних дірок, дорожне покриття має величезні ями, що ускладнює рух по головній вулиці міста Свобода та створює аварійну небезпеку. Окрім цього з одного боку повністю відсутня пішохідна зона, з іншого боку вона теж знаходиться не в дуже гарному стані.

Углову О.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання щодо проведення капітального ремонту мосту через річку Казенний Торець розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 18.04.2019 року. Згідно рішення комісії Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.
2-01-78

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.