Педагогічний ліцей

Збереження у місті Педагогічного ліцею,як єдиний профільний учбовий заклад.Надання йому приміщення для розташування.

Безверхому Д.О.
dmitry.bezverhiy@gmail.com

Слов'янська міська рада повідомляє, що станом на 21 березня 2019 року петицію «Збереження у місті Педагогічного ліцею, як єдиний профільний учбовий заклад. Надання йому приміщення для розташування», автором якої Ви є, підписано 250 особами з 250 необхідних, та розпочато процедуру її розгляду.
Відповідно до рішення Слов'янської міської ради від 15.02.2017 року №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов'янській міській раді в новій редакції» Ваша петиція 01.04.2019 розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики Слов'янської міської ради, на яке Вас було запрошено листом від 28.03.2019 № 1-Б-804-14. Враховуючи інформацію, викладену начальником відділу освіти Слов'янської міської ради комісією вирішено рекомендувати Слов'янській міській раді підтримати петицію в частині збереження Слов'янського педагогічного ліцею Слов'янської міської ради Донецької області як самостійної юридичної особи та залишити під контролем відділу освіти Слов'янської міської ради питання розташування закладу.
Окрім цього повідомляємо, що Ваша петиція буде винесена на розгляд Слов'янської міської ради відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з урахуванням рекомендації постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики від 01.04.2019.

Міський голова В.М.Лях

Рубльовський І.М.