Благоустрій мікрорайону Залізничний-2 (Мимовка)

За залізничним мостом у нашому місті існує достатньо великий приватний сектор під назвою Залізничний-2, або у народі "Мимовка". І його благоустрою не надається жодної уваги зі сторони міської ради Слов'янська. Пропоную декілька пунктів, які можуть суттєво поліпшити стан району та його зручність для мешканців.

1. Повністю замінити асфальтове покриття по вул. Мостовій (кол. Жукова) та Гагаріна; створити пішохідний тротуар. Ямочний ремонт у минулому році не дав жодних результатів.
2. Щонайменш 2 рази на рік (навесні та восени) проводити грейдерування та чистку великих вулиць з м'яким покриттям (Кривоноса, Серафимовича та ін.).
3. Встановити непрозорий паркан не менш ніж 2 м. у висоту та облаштувати вхід з воротами на районному цвинтарі, створити вакансію сторожа з метою запобігання розкрадання могил та задля кращого естетичного виду району.
4. Розчистити сквер та облаштувати дитячий майданчик навпроти єдиного продовольчого магазину у районі (т. з. "Буржуй").

Дякую за увагу до вищенаведених провозицій.

Приходько П.Ю.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання благоустрою мікрорайону «Залізничний 2» (Мимовка) розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 17.05.2019 року. Згідно рішення депутатської комісії Слов’янській міській раді рекомендовано частково підтримати електронну петицію у частині:
Проведення капітального ремонту дорожнього покриття вул. Мостова, вул. Гагаріна.
Встановлення дитячого майданчика в районі магазину «Буржуй» доповнивши заходи Програми з придбання та встановлення дитячих майданчиків на прибудинкових територіях багатоквартирного житлового фонду та в зонах житлових будинків індивідуальної забудови у м. Слов’янськ на 2019-2021 роки адресою: перехрестя вул. Мостова та вул. Дніпровська.
Не підтримувати електронну петицію у частині:
Проведення грейдерування та очистки вулиць без твердого покриття на мікрорайоні «Залізничний 2» (Мимовка) двічі на рік.
Встановлення непрозорого паркану з воротами та створення вакансії доглядача на кладовищі по вул. Мостова
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.
2-01-78

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.