Детству быть!!!!!!!Установка детской игровой площадки по ул. Торской 24-а,24,26,28 ,ул.Сетлодарской 7 и пер.Сетлодарскому 1

Проблема в том ,что огромному количеству детей просто негде погулять.Многого не просим!Обещания установить площадку в 2021 году или когда то тогда, когда будет ваша очередь........Детей много!! и кроме старых лавок и одной ржавой горки им больше ничего не остаётся как копать асфальт....Ну думаю родителям детей младшего школьного возраста и старше все понятно!Не будьте равнодушными!Наши дети ,никому кроме нас самих не нужны!!!

Чумакова Ю.В.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання внесення змін до Програми з придбання та встановлення дитячих майданчиків на прибудинкових територіях багатоквартирного житлового фонду та в зонах житлових будинків індивідуальної забудови у м.Слов’янськ на 2019-2021 роки щодо переносу строків встановлення дитячого майданчика за адресою район житлових будинків по вул.Торська, 24, 24а, 26, 28 та пров.Світлодарський, 1 на 2019 рік розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 29.05.2019 року.
Згідно рішення комісії (Протокол №7 від 29.05.2019 р.), Слов’янській міській раді рекомендовано не підтримувати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.
3-53-15

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.