Ремонт дороги на подъем к Гаражным сообществам м-н Артема(пер Виноградный,ул.Парковая)

Начиная с заезда со стороны Цнила на улицу Парковую состояние дороги в ужасном состоянии,яма на яме!!!После поворота на пер.Виноградный,который ведет к Гаражным сообществам(Молодежный,Нива и тд)не возможно проехать не въехав в яму.Каждый день по этой дороге проезжает большое количество машин,а зимой из-за ям не возможно взять разгон чтобы заехать на гору!

Хащенков М.Е.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання ремонту дороги по вул. Паркова та пров. Виноградний (до гаражних товариств) розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 26.06.2019 року. Згідно рішення депутатської комісії Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.
2-01-78

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.