Капітальний ремонт дорожнього покриття проїжджої частини по вул. Цилінній та вул. Ізюмській

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В мікрорайоні Целінний час від часу здійснюється латковий ремонт дороги, і то тільки по вул. Ізюмській. Однак і цей ремонт не можна назвати ремонтом, оскільки його вистачає максимум на місяць. В свою чергу, по вул. Цилінній останній ремонт дороги робився багато років тому, і на даний час дорожне покриття на зазначеній дільниці знаходиться у жахливому стані. В зимовий час навіть страшно сідати в громадський транспорт, у зв'язку з тим, що автобус майже перевертається проїжджаючи біля магазину "Ані".
У зв'язку з цим, просимо підтримати петицію та вирішити питання щодо капітального ремонту пошкодженного дорожнього покриття проїжджої частини по вул. Цилінній та вул. Ізюмській. Щиро сподіваємося на Ваше зрозуміння.

Макаров Р.С.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання ремонту дороги по вул. Цілинна та вул. Ізюмська розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 09.07.06.2019 року. Згідно рішення депутатської комісії Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.