Чем добраться после 20 :00?

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу рассмотреть движение общественного транспорта до 22:30.

Стрілець С.М.
svetactrilez@gmail.com

Ваша петиція з питання необхідності продовження роботи міського громадського транспорту до 22:30 години, розміщена на веб-сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій 2 травня 2019 року, відповідно до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» 18.06.2019 року розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (на яку Вас було запрошено листом від 14.06.2019 № 1-С-1533-14).
Комісією вирішено рекомендувати виконавчому комітету Слов'янської міської ради не підтримувати петицію, зокрема з причини відсутності конкретних пропозицій щодо продовження роботи громадського транспорту у вечірній час на певних маршрутах.
Проект рішення про розгляд Вашої петиції буде винесено на розгляд виконавчим комітетом Слов'янської міської ради з урахуванням вимог Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

Міський голова В.М. Лях

Макієнко Римма Вікторівна, (0626) 66-41-31