Ремонт дороги ул. Армейская(Красноармейская) от магазина Зустрич на Рыбхоз

Уже последние 10 лет не было полноценного ямочного ремонта дороги, местные жители своими силами засыпают огромные ямы отходами керамического производства, плюс регулярные порывы водопровода по этой улице(горводоканал вырыл несколько котлованов забили деревяный чоп и на скорую руку засыпали, приводить дорожное покрытие не в ходит в их компетенцию) привели к невозможности комфортно проехать ни автобусу на Рыбхоз, ни автомобилям.

Максименко М.Г.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання щодо проведення ремонту дорожнього покриття вул. Армійська розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 21.08.2019 року.
Згідно рішення комісії (Протокол №12 від 21.08 .2019 р.), Слов’янській міській раді рекомендовано підтримати петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.