Детская площадка по улице Василевская 56 и 58.

Хочу обратить ваше внимание на состояние детской площадки по адресу улица Василевская 56 и 58!
Не смотря на то,что это практически самый центр города, площадка у детей в ужаснейшем состоянии, на горке опасно кататься,можно порвать одежду и получить садины на теле,потому что горка насквозь дырявая и метал торчит,если бы только в горке дело было,качеля на которой катаются дети так же поломана, на одной из них даже нет сиденья. Качеля перевес, на ней так-же нет вообще сидений,все остальные металические конструкции находятся тоже в ужасном и опасном состоянии,они все перекошены! Данной площадкой минимум лет 20 ни кто не занимался.
Это же не возможно,по этому адресу на данной площадке гуляют дети из двух домов а помимо этих домов ещё и прохожие детки которые идут со школы номер 12 и 5 и детки из детского садика номер 24 так же гуляют вместе с родителями.
Я сама как мама,когда иду гулять с ребенком на эту площадку, переживаю за ребёнка, из всех развлечений на данной площадке, безопасно играть только в песке!
Прошу принять меры и сделать наших детей счастливыми.
Это же безопасность наших детей!
Фото площадки прилагаю!

Струкова А.В.
м. Слов’янськ

Вашу електронну петицію розглянуто Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що питання встановлення дитячого майданчику по вул. Василівська, 56 та 58 розглянуто на засіданні постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства 01.08.2019 року. Враховуючи, що встановлення дитячого майданчику в районі житлових будинків №№ 56-58 по вул. Василівська вже передбачено відповідним переліком з визначенням адрес, де планується встановлення дитячих майданчиків у 2019-2021 роках Слов’янській міській раді рекомендовано не підтримати електронну петицію.
Також повідомляємо, що у відповідність до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» електронну петицію буде розглянуто на наступній сесії Слов’янської міської ради.

Міський голова В.М.Лях

Башкаєв .В.Г.
2-01-78

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.