Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Благоустрій та вуличне освітлення по пров.Подільський (біля станції пожежної охорони) 16 1
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановити пристрої примусового зниження швидкості "лежачий поліцейський"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МЕЛЬНИЧУК МИКОЛА СТЕПАНОВИЧ

ГО «Старокостянтинів
небайдужий»
snb@starkonnb.info

На Вашу петицію щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради повідомляє наступну інформацію.
Виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення від 13.04.2017 року № 118 «Про схвалення проекту Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки». Даним рішенням передбачено рекомендувати сесії міської ради затвердити Програму «Підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки».
Даною програмою передбачено завдання і заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів, зокрема у п. IV «Підвищення рівня інформаційно-технічного забезпечення у сфері безпеки дорожнього руху» передбачено встановлення спеціальних пристроїв для примусового зниження швидкості транспортних засобів по вулиці Острозького поблизу магазинів «Мурманський» і «Вишенька», чого і стосується Ваша петиція.
На розгляд 20-ї сесії міської ради виносився проект рішення «Про затвердження Програми підвищення безпеки дорожнього руху в м. Старокостянтинів на 2017-2019 роки» але дане питання було зняте з розгляду на доопрацювання.
Підготовлений проект рішення з даного питання буде винесено на розгляд міської ради.

Перший заступник
міського голови В. Богачук