Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 164 громади!
Встановлення камер відеоспостереження на стрийському сміттєзвалищі. 114 29
Установка ліхтарів на пішохідному мості, що поєднує Залізничний вокзал та район Новий Світ. 80 48
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Недопущення хаотичної забудови та облаштування зелених і відпочинкових зон у місті Стрию

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШРАМОВ’ЯТ РОМАН ЄВСТАХОВИЧ

Розглянувши Вашу електронну петицію щодо недопущення знищення зелених зон, забудови скверів позаду Палацу Марисі по вул.Коновальця та біля пам’ятника Б.Хмельницькому, а також упорядкування парку ім..Нижанківського, повідомляємо наступне.
    На сьогодні, після отримання всіх необхідних погоджень, рішенням сесії міської ради затверджено детальний план території для будівництва та обслуговування адміністративної будівлі Стрийської місцевої прокуратури по вул.Коновальця (поряд з буд.№1), який було розроблено на підставі рішення сесії Стрийської міської ради №384 від 25.09.2013р. Встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул.Б.Хмельницького (навпроти буд.№12) та по вул.Незалежності (біля буд.№50), здійснюється відповідно до паспортів прив’язки стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, на підставі п.п.5.1, 5.2 рішення міськвиконкому від 25.09.2018р. №241. При цьому, будівельні роботи на території скверу не проводяться.
    Одночасно повідомляємо, що «Програмою економічного та соціального розвитку м.Стрия на 2019рік», та «Програмою благоустрою м.Стрия на 2018-2020роки», проекти яких буде розглянуто на черговій сесії міської ради, в міському бюджеті передбачено кошти на будівництво майданчику для пляжного волейболу на території ЗОШ №10 по вул.Красівського,31; придбання та встановлення 12 дитячих ігрових майданчиків по вулицях міста; ремонт, фарбування та встановлення лавок; озеленення території; догляд за деревами, кущами і газонами; висаджування квітів тощо.
З повагою,
перший заступник міського голови