Єдина система

Доступне Місто! 104 35
Фінансування дошкільних навчальних закладів м.Стрия 59 48
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Облаштування зелених/відпочинкових зон у місті Стрию

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШРАМОВ’ЯТ РОМАН ЄВСТАХОВИЧ

Розглянувши Вашу електронну петицію щодо знищення зелених та відпочинкових зон на території міста, повідомляємо наступне.
1. Земельна ділянка поблизу будівлі №89 по вул.Львівській, в попередні роки була сформована та включена до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу на земельних торгах у формі аукціону з цільовим призначенням 03.07 (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі).
2. З метою покращення благоустрою, міськвиконкомом скеровано листи підприємцям, які здійснюють підприємницьку діяльність поблизу будівлі №171 по вул.Т.Шевченка, щодо необхідності облаштування прилеглої території вуличними меблями (лавками).
3. Земельна ділянка на розі вул.Т.Шевченка - вул.Нижанківського, перебуває в постійному користуванні Єпархіального управління Стрийської єпархії УГКЦ з цільовим призначенням 03.04 (для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій). Будівництво кафедрального храму здійснюється відповідно до наданих дозвільних документів. Питання благоустрою прилеглої території вздовж вул. Т.Шевченка, а також парку «ім.Нижанківського» буде комплексно розглянуто та вирішено після завершення будівництва, у тому числі за участі Стрийської єпархії УГКЦ.
4. Земельна ділянка по вул.Т.Шевченка,107 перебуває у приватній власності з цільовим призначенням 03.08 (для комерційних цілей). Будівництво здійснювалось згідно затверджених дозвільних документів.
5. У зв'язку із збільшенням транспортного потоку по центральній вулиці міста, в попередні роки було виконано розширення проїзної частини вул.Т.Шевченка (поблизу буд.№91) з дотриманням нормативної ширини пішохідної зони тротуару.
  Одночасно повідомляємо, що на сьогодні, у відповідності до ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою формування земельної ділянки стадіону «Юність», рішенням сесії міської ради від 10.09.2019р. №814 затверджено детальний план території в районі вул.Болехівської.
  Разом з тим, відповідно до «Програми економічного та соціального розвитку м.Стрия на 2019рік», та «Програми благоустрою м.Стрия на 2018-2020роки», виконано та завершуються роботи по: будівництву майданчика для пляжного волейболу на території ЗОШ №10 по вул.Красівського, 31; придбанню та встановленню 12 дитячих ігрових майданчиків на вулицях міста; ремонту, фарбуванню та встановленню лавок; озелененню території; догляду за деревами, кущами і газонами; висаджуванню квітів тощо.

З повагою,
  перший заступник міського голови Роман Маланій