Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Створення реанімації для дітей 167 15 травня 8

Станом на 21 травня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Майданчик для вигулу собак

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШРАМОВ’ЯТ РОМАН ЄВСТАХОВИЧ

Розглянувши електронну петицію № 4/2019 щодо облаштування майданчика для вигулу собак інформуємо, що відповідно до рішення сесії Стрийської міської ради від 27.02.2019р. № 663 «Про регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Стрий гуманними методами» Стрийському МККП доручено створити відділ адопції для стерилізації та вакцинації безпритульних тварин. На виконання вище згаданого рішення сесії рішенням виконкому № 100 від 17.04.2019р. Стрийському МККП дано дозвіл на встановлення малої архітектурної форми розміром 3.5*3,5 кв.м. для проведення стерилізації безпритульних тварин. Крім цього ведуться роботи по облаштуванню вольєрів для тимчасового утримання безпритульних тварин. Зважаючи на великий об'єм робіт першочергово приділена увага на виконання рішення сесії від 27.02.2019р. № 663. Після налагодження роботи відділу адопції буде розглядатися питання облаштування майданчика для вигулу собак.

З повагою, перший заступник міського голови
Роман Маланій

Станом на 21 травня надано відповідь на 28 петицій Переглянути