Створення розділу на сайті Стрийської міської ради про фінансування закладів освіти із зазначенням джерел надходження коштів та звітності про витрати

ОСВІТА

Ми, що нижче підписалися, просимо керівництво міста забезпечити виконання Закону України «Про освіту» (п.2 ст.66), а саме: створити на сайті Стрийської міської ради розділ, у якому оприлюднювати офіційну звітність про всі отримані та використані кошти кожним закладом освіти м.Стрия, а також перелік і вартість товарів, робіт, послуг, спрямованих на потреби кожного закладу, та інші видатки у сфері освіти.
Крім того, просимо відкрити для кожного закладу освіти окремий благодійний рахунок, щоб батьки чи спонсори могли перераховувати кошти на потреби певного закладу освіти.

У відповідь на електронну петицію №3/2018 інформуємо:
Звітність про рух коштів в освітянській сфері систематично зазначається на сайті кожного навчального закладу. Сайт міської ради містить посилання на сайт відділу освіти, з якого можна перейти на сайт відповідної освітянської установи.
Благодійні рахунки закладів освіти створюють своїм рішенням самі батьки, які діють як окрема юридична особа.

Заступник міського голови Р.Волинець

Петицію підписали 151 особа з 150 необхідних.