Повний аудит фінансової та господарської діяльності КП "Стрийводоканал"

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Проведені 14 грудня громадські слухання щодо нових, завищених, економічно не обґрунтованих тарифів на водопостачання і водовідведення показали жалюгідний стан міського комунального господарства в цілому та КП «Стрийводоканал» зокрема.
Ми, мешканці міста Стрия, вбачаємо в цьому персональну провину як керівника КП «Стрийводоканал» Козака Володимира Миколайовича, так заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Стецика Ігоря Мироновича.
Тому вимагаємо:
- провести повний та незалежний аудит фінансової та господарської діяльності КП «Стрийводоканал»;
- припинити ганебну практику укладання нової бруківки на зношені на 80% водопровідно-каналізаційні інженерні мережі;
- розробити та винести на розгляд депутатів на сесію в лютому 2019 р. Програму з модернізації водопровідно-каналізаційних мереж, яка б дозволила мінімізувати втрати води, які становлять третину обсягу і прямо впливають на тариф;
- звільнити з займаних посад вищевказаних посадовців – Козака В.М. та Стецика І.М., оскільки це через їхню некомпетентність та безгосподарність міське комунальне господарство опинилося в критичному стані.

Розглянувши електронну петицію №8/2018 про проведення аудиту фінансової та господарської діяльності КП «Стрийводоканал» інформуємо, що розпорядженням міського голови від 10.01.2019р. № 4 створено робочу групу по вивченню окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Стрийводоканал». За результатами роботи робочої групи будуть надані пропозиції щодо формування Програми з модернізації водопровідно-каналізаційної мережі міста з подальшим затвердженням на сесії міської ради та будуть розглянуті всі питання, які підняті в петиції.

З повагою,
  перший заступник міського голови