Встановлення камер відеоспостереження на стрийському сміттєзвалищі.

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Вже вкотре за короткий проміжок часу, користуючись своїм монопольним, безальтернативним положенням, ТзОВ «Комунальник 1» намагається підняти тариф на вивезення сміття, цього разу аж на 57%!
З часу останніх громадських слухань, проведених влітку минулого року, ні керівництво ТзОВ «Комунальник 1», ні керівництво Стрийського МККП так і не виконало вимогу стриян про повний і прозорий облік усього завезеного сміття.
Ми, мешканці міста Стрия, вважаємо будь-яке підвищення тарифів необґрунтованим, допоки на стрийському сміттєзвалищі не будуть встановлені відеокамери для цілодобової фіксації і підрахунку усього завезеного сміття та унеможливлення ведення «чорної» бухгалтерії.
Тому просимо міську владу забезпечити встановлення камер відеоспостереження на вʼїзді та по периметру сміттєзвалища з цілодобовою онлайн-трансляцією на сайті Стрийської міської ради та створити при Стрийському комбінаті комунальних підприємств Наглядову раду з представників громадськості та депутатів міської ради для контролю діяльності підприємства, на балансі якого знаходиться стрийське сміттєзвалище.

Розглянувши електронну петицію №2/2019 про встановлення камери відео спостереження на Стрийському полігоні ТПВ інформуємо, що відповідно до рішення сесії Стрийської міської ради від 27.02.2019р. №676 передбачено кошти на придбання 4-х камер відео спостереження. Ці камери будуть розміщені в місцях рекомендованих Стрийським відділом поліції та узгоджені з Стрийським МВК. Питання, яке Ви піднімаєте у електронні петиції буде подано на розгляд депутатських комісій для вирішення питання виділення коштів з метою закупівлі та облаштування камери на Стрийському полігоні ТПВ, про що Вас буде додатково повідомлено.

З повагою,
заступник міського голови