Установка ліхтарів на пішохідному мості, що поєднує Залізничний вокзал та район Новий Світ.

Пішохідний міст , що поєднує Залізничний вокзал та район Новий Світ та проходить над колією, потребує установки ліхтарів.
На даний момент жоден з нечисленних ліхтарів, що там встановлені, не працює. Ба більше - їхній металевий каркас у деяких випадках небезпечно схилений і загрожує перехожим потенційними травмами. Коли темніє, єдиним джерелом світла зараз служить слабкі промені, що йдуть від ВРЗ, а також зірки, та й ті лише у безхмарну погоду. Тобто, після сутінок на мості майже нічого не видно, і це підвищує ймовірність нещасних випадків, особливо зважаючи на велику кількість людей, які ходять цим мостом.
Проблему можна вирішити заміною чи ремонтом старих ліхтарів, а також установкою нових на тих ділянках мосту, де їх ще нема.

Розглянувши електронну петицію №3/2019 про встановлення ліхтарів на пішохідному мості через залізничну колію інформуємо, що після пошкодження невідомими особами освітлення на пішохідному мості від вул. Вокзальної до вул. Петлюри Стрийський міський комбінат комунальних підприємств був змушений вимкнути вуличне освітлення за вище вказаною адресою. Для відновлення освітлення необхідно провести капітальний ремонт, а саме встановити нові опори освітлення та прокласти нові мережі живлення по конструкціях мосту. Орієнтовна вартість робіт становитиме 250.00 тис. гри. В програмі соціально-економічного розвитку м. Стрия на 2019 р. не передбачені кошти на виконання вищезгаданих робіт, тому підняте Вами питання буде подано на розгляд депутатських комісій для виділення коштів з місцевого бюджету на відновлення освітлення на пішохідному мості, про що вас буде додатково повідомлено.

З повагою, перший заступник міського голови
Роман Маланій

Петицію підписали 151 особа з 150 необхідних.