Встановлення тротуарної плитки по вулиці Дрогобицькій (зі сторони Дрогобича)

По вулиці Дрогобицькій від будинку № 143 до будинку № 193 не завершені роботи по влаштуванню пішохідної доріжки, залишилося близько 400 метрів прокласти. Мотивація зупинки роботи – закінчилися кошти. Перед початком робіт було складено кошторисну вартість на всю вулицю та виділено бюджетні кошти, проте тротуару немає там, де найбільше потрібно.
Мешканці вулиці Дрогобицької від будинку № 143 до будинку № 193 (так званого району Помірки) звертаються із великим проханням: вирішити питання укладання тротуарної плитки (або простого звичайного тротуару).
Це пов’язано не тільки з питанням естетики: вулиця Дрогобицька – це в’їзд у наше місто, а також багато туристів із Трускавця, Стебника, Польщі курсують цим шляхом і, мабуть, дивуються, чому люди постійно ходять по дорозі, машини сигналять. Таку картину можна спостерігати щодня, особливо, коли тане сніг або падає дощ. Найважливіше питання для нас – це безпека нашого життя, бо неодноразово траплялися випадки ДТП.
Тротуар (звичайна стежка) ніби існує, проте цим існуючим тротуаром у дощову та зимову погоду, в ранішній та вечірній час пройти просто неможливо, і всі ми – маленькі діти за руку з батьками, школярі, люди похилого віку – просто змушені ходити по дорозі довгі роки, що дуже небезпечно для нашого життя.

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 63 особи з 150 необхідних.