Відповідальні за схему руху транзитних автобусів по вулицях м.Стрий.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В 10-денний термін надати наступним місцевим ЗМІ: газетам "Гомін Волі", "Фортуна", "Рідне поле", радіо “Стрий FM”, телеканалу TV-LAN, електронним ЗМІ: сайтам 245.ua, guru.ua/strij/, а також оприлюднити на сайті міської ради інформацію:
1. про склад робочої групи, яка займалась розробкою сьогоденної схеми руху транзитних автобусів;
2. Результати поіменного голосування депутатів стрийської міської ради по затвердженню схеми руху автобусів, згідно якої в травні 2019 року здійснюється рух транзитних автобусів.
Оприлюднення наступної інформації дасть зрозуміти громадськості, хто відповідальний за забезпечення сьогоденних регулярних, безпечних та зручних умов для усіх учасників дорожнього руху та розвантаження вулиць міста Стрий.

Розглянувши електронну петицію №8/2019 про рух транзитних автобусів по вулицях міста Стрия інформуємо, що питання про затвердження схеми руху транзитних автобусів, які курсують через м.Стрий , на розгляд сесії Стрийської міської ради не виносилось. При Стрийському міськвиконкомі не створена робоча група, яка б займалась схемою руху транзитних автобусів, що проходять через м. Стрий.

З повагою, заступник міського голови Ігор Стецик