Парк їм.Шевченка

Подібна тема вже піднімалась, навіть є відповідь на петицію, але автор тієї петиції чомусь словом не обмовився про одну з найбільших відпочинкових зон, яка потребує благоустрою, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, пішохідних та велодоріжок, реставрацї огорожі, засадження нових дерев тощо. Як вже зрозуміло мова про парк їм.Т.Г.Шевченка. Мешканці Стрия віком поза 40, мабуть пам’ятають , яка це була краса, скільки людей відвідувало цю « перлину», тут були атракціони, качелі для дітей та дорослих, тир, більярдна, кімната сміху, ресторан, читальний зал, - де можна було пограти в шахи, почитати журнали та газети, зелений театр - куди приїздили з концертами співаки та артисти.
Чомусь дане наболіле для Стриян питання залишається поза увагою місцевої влади.

Розглянувши Вашу петицію з приводу облаштування парку Т. Шевченка , інформуємо , що питання облаштування парку Т.Шевченка, як відпочинкової зони перебуває на контролі в міськвиконкомі. Для вирішення його по суті міськвиконком працює над виготовленням та встановленням меж парку із подальшим затвердженням на сесії міської ради. Після затвердження меж парку можливий розгляд даного питання на засіданні сесії міської ради про виділення коштів із місцевого бюджету для проведення благоустрою парку Т. Шевченка , а саме будівництво спортивних майданчиків, велодоріжок, ремонт огорожі тощо.

З повагою,
Перший заступник міського голови
Роман Маланій

Петицію підписали 164 особи з 150 необхідних.