Встановити контейнери для роздільного сортування твердих побутових відходів

ЕКОЛОГІЯ

Пропоную встановити контейнери на майданчиках збору сміття для роздільного сортування твердих побутових відходів. Поділити на пластик , скло, метал, папір та побутові відходи. В Стрию вже є контейнери для пластику і це є дієво бо більшість мешканців викидають пластикові пляшки саме в ці контейнери. Така ж практика повинна бути і для інших видів побутових відходів. А також встановити смітники для роздільного сортування в громадських місцях та закладах освіти. Провести інформаційні заходи, щодо роз'яснення важливості сортування твердих побутових відходів.

Повідомляємо, то Ваша електронна петиція з приводу встановлення контейнерів для роздільного сортування твердих побутових відходів взята до уваги.
    На даний час проводиться розрахунок щодо кількісного складу контейнерів для кожного виду відходів окремо.
    Після закінчення проведення розрахунку дане питання буде включено в програму соціально-економічного розвитку м. Стрия на 2018р.
    Додатково повідомляємо, що на всіх контейнерних майданчиках встановлено контейнери для збору ПЕТ-пляшки.
З повагою,
перший заступник міського голови Роман Маланій