Єдина система

Заборонити запуск повітряних куль у небо 166 17
Привести до належного стану сквер в 9-му мікрорайоні 160 15
Привести до належного стану територію біля озера Чеха та річки Псел 159 24
Повернути двосторонній рух по вулиці Олександра Аніщенка та провулку Олексія Береста м. Суми 146 15
Новий тролейбусний маршрут. 128 3
Скликання позачергової сесії Сумської міської ради щодо протидії коронавірусу COVID19 124 29
Заборона паркування на театральній площі. 107 36
Приподнятые пешеходные переходы и островки безопастности как первоочередные шаги к Vision Zero 101 12
Штрафи за викинуте сміття на пляжах міста. 261 24
Заборонити запуск повітряних куль у небо 166 17
Привести до належного стану територію біля озера Чеха та річки Псел 159 24
Заборона паркування на театральній площі. 107 36
Відремонтувати дорогу між будинками по вулиці Прокоф'єва 16/1 та Прокоф'єва 14/5 97 36
Дорожньої розмітки знову немає — кожен рік бюджетні гроші кидають на вітер 88 24
Війна з курниками на нових будівлях 87 16
Обстеження та заміна аварійних опор вуличного освітлення. 69 24
Внести в план на 2021 рік ремонт дворів за адресою: вул. Івана Сірка 2,4,10,12,14,16,18 69 33
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Скасування тарифів на час карантину у м. Суми 484 1 квітня 14
Крита ковзанка 252 30 березня 12
Заборонити продаж та розповсюдження пластикової атрибутики для вшанування пам’яті померлих в ім’я «чистого» майбутнього для живих!!! 254 25 березня 7
Зняти заборону на роботу зоомагазинів під час карантину 305 24 березня 6
Прибрати аварійно-небезпечний пішохідний перехід на перехресті вулиць Харківська та Г.Сумщини, поставити огорожу та провести ремонт підземного пішохідного переходу 255 2 березня 0

Станом на 1 квітня усього прийнято до розгляду 5 петицій Переглянути

Остання відповідь

Щодо відкриття територіально доступного Сервісного центру з надання послуг КП "Міськводоканал" СМР в центрі міста до кінця 2020 року.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду Вашої електронної петиції "Щодо відкриття територіально доступного Сервісного центру з надання послуг КП "Міськводоканал" Сумської міської ради в центрі міста до кінця 2020 року, розміщеної на веб-порталі (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2203), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що Ви пропонуєте відкрити територіально доступний Сервісний центр з надання послуг КП "Міськводоканал" Сумської міської ради в центрі міста до кінця 2020 року.
Рішенням Сумської міської ради від 25 жовтня 2017 року № 2697-МР "Про передачу в користування та на баланс комунальному підприємству «Міськводоканал» Сумської міської ради майна комунальної власності територіальної громади міста Суми" передане в користування нежитлове приміщення за адресою: вул. Воскресенська, 15 загальною площею 136 кв.м для сервісного центру.
За результатами обстеження вищезазначеного приміщення встановлено, що для експлуатації даного приміщення та передачі його в оренду (безоплатне користування) необхідно виконати капітальний ремонт внутрішніх приміщень та зовнішнього фасаду будівлі. В приміщенні відсутні внутрішні комунікації: водопостачання, опалення, електропостачання, телефонний зв'язок. За інформацією КП "Міськводоканал" Сумської міської ради, для капітального ремонту даного нежитлового приміщення необхідно орієнтовно 3 000 000,00 грн.
В зв'язку з обмеженим фінансуванням, бюджетом Сумської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік по Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, як головного розпорядника бюджетних коштів, вільні залишки відсутні. Для забезпечення потреб мешканців міста передбачені тільки першочергові об'єкти інфраструктури, житлово-комунального господарства та інші. На жаль, видатки на ремонт сервісного центр з надання послуг КП "Міськводоканал" Сумської міської ради по вул. Воскресенська, 15 в м. Суми, не передбачені.

Станом на 1 квітня надано відповідь на 479 петицій Переглянути