+ ще 141 громадa!

За що 300% премії?

Депреміювати міського голову, профільного заступника, керівника департаменту інфраструктури за неналежну організацію роботи з очищення та посипання тротуарів, розчищення підходів до пішохідних переходів, прибирання території навколо зупинок та вивезення з них снігу.
За два місяці зими був лише один снігопад, і з ним не змогли впоратися.

Кучерявенко Ш.О.

Шановна Шуро Олександрівно!
За результатами розгляду електронної петиції «За що 300% премії?», розміщену на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1025) повідомляємо, що Сумський міський голова не отримував премії за січень 2018 року відповідно до особистої заяви.
Також, з урахуванням пункту 4.3 рішення Сумської міської ради від 25 жовтня 2017 № 2692-МР « Про затвердження Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду органами місцевого самоврядування міста Суми» повідомляємо Вас, що порушені у петиції питання (в частині позбавлення премії заступників міського голови та інших посадових осіб виконавчих органів Сумської міської ради) не відносяться ані до повноважень ради, ані до повноважень виконкому.

В.о. міського голови з виконавчої роботи В.В. Войтенко