Перевірити торговельно-розважальні центри на дотримання пожежної безпеки.

ІНШІ

Після масштабної пожежі в російському Кемерові перевірити торговельно-розважальні центри на дотримання пожежної безпеки.

Устименко Наталії Володимирівні
yfnfksz1982@gmail.com

Відповідно до Вашої петиції «Перевірити торговельно-розважальні центри на дотримання пожежної безпеки», розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» http://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1085, інформуємо, що відділом з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сумської міської ради направлені листи начальнику 1-го Державного пожежно - рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області та начальнику Сумського міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області з проханням ініціювати проведення перевірок стану пожежної безпеки торгівельно - розважальних закладів м. Суми із залученням представників органів місцевого самоврядування.
На цей час на території міста відповідні перевірки розпочато.
Інформація про хід проведення вищевказаних перевірок буде висвітлена на сайті Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області: http://sumy.dsns.gov.ua/.

В.о. міського голови з виконавчої роботи В.В. Войтенко