+ ще 153 громади!

Закрити нічний розважальний клуб "Луна"

ІНШІ

З моменту відкриття розважального закладу "Луна" , що розташований по вулиці Інтернаціоналістів, не проходить жодного дня, щоб там когось не пограбували або по-звірячому побили. Що відвідувачі, що охорона закладу - одне одного вартують. Мешканці прилеглих будинків кожного ранку потерпають від цілодобових галасливих бійок та "розборок". Навпроти клубу раніше знаходився магазин "Луч". Коли його закрили після скоєного вбивства - жителі зітхнули з полегшенням. Але розважальний заклад "Луна" - це багнюка у спальному районі. Багнюка небезпечна і потворна, яка має бути видалена з території житлової забудови. Остання подія з вибухом гранати є лише підтвердженням.

Шановний Михайло Віталійовичу!
Електронна петиція «Про закриття нічного розважального клубу «Луна»», що набрала необхідну кількість підписів, розміщена на порталі «Єдина система електронних петицій» розглянута відділом торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради.
Станом на 23.06.2018 підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції Псарьова Михайла Віталійовича «Закрити нічний розважальний клуб «Луна»».
Дата та час проведення засідання виконавчого комітету Сумської міської ради, на якому буде розглядатись даний проект рішення, Вам буде повідомлено додатково.