Про встановлення світлофора на перехресті проспекту Тараса Шевченко та вулиці Новомістенська у м. Суми

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Із сумною регулярністю відбуваються ДТП на проспекті Шевченко у м. Суми, найчастіше із завданням тяжких травм саме дітям. Адже щоденно вулицю переходять учні КУ ССШ № 10, ССШ № 30, студенти Машинобудівного коледжу СумДУ та інші. Батьки учнів цих шкіл вже підіймали питання встановлення світлофору, але воно було відхилене на той час. Виникає питання: скільки ще травм і жертв повинно відбутися на цій вулиці, щоб там з’явився об'єкт регулювання руху.
З метою попередження надзвичайних ситуацій та подій, які можуть статися в майбутньому, вимагаємо облаштувати регулювання руху на перехресті проспекту Тараса Шевченко та вулиці Новомістенська шляхом встановлення світлофорного об'єкту.

Електронна петиція, розміщена на порталі "Єдина система місцевих петицій" Бови Н.М. стосовно встановлення світлофора на перехресті проспекту Тараса Шевченка та вулиці Новомістенська у м. Суми в межах повноважень управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради опрацьована.
Повідомляємо, що управлінням було підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету "Про встановлення світлофорного об'єкту на перехресті проспекту Тараса Шевченка та вул. Новомістенська у м. Суми", який на даний момент проходить процедуру візування та буде винесений на розгляд виконавчого комітету Сумської міської ради відповідно до регламенту.

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.