Чекали - не дочекалися ремонту дороги на вулиці Партизанській!

Пройшов рік з моменту подання петиції до місцевої влади, зібрання необхідної кількості підписів під зверненням щодо ремонту дороги, обіцянки заступника мера відремонтувати цю ділянку. Маємо те що маємо. Пройшов перший дощ - і попливли учні до школи в чобітках.
Відео стану дороги було продемонстровано на телебаченні, і кожен може переглянути за таким посиланням
Мусимо нагадати, що довжина вулиці більше кілометра, і по ній не можливо ні йти, ні їхати. У таких умовах змушені щодня добиратися до роботи та навчання усі мешканці вулиці, серед яких є учасники Великої Вітчизняної війни та бойових дій на Сході України; лікарі, вчителі, підприємці, що платять податки до місцевого бюджету. Також на вулиці розташований стратегічний об"єкт - Лучанський водозабір, що постачає воду для половини міста, і працівники теж добираються до роботи цією дорогою.
Востаннє просимо місцеву владу відремонтувати дорогу по вулиці Партизанській у 2019 році. Залишаємо за собою конституційне право виходити на мітинги, перекривати перехрестя доріг, залучати ЗМІ та активістів до вирішення даного питання.
Коли у XXI столітті люди підкорюють Космос, ми просимо елементарного - звичайної асфальтованої дороги!!!

Дата створення:

Станом на 19 листопада петицію підписали 102 особи з 250 необхідних.