Про встановлення знаку 3.34 «Зупинку заборонено» за напрямком руху по вулиці Леваневського у бік перехрестя з проспектом Тараса Шевченка у місті Суми.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вулиця Леваневського у місті Суми не має великої пропускної здатності, тому в часи пік біля світлофору, який розташований на перехресті вулиці Леваневського та проспекту Шевченка створюються значні затори із-за припаркованих автомобілів власників/робітників магазинів/закладів громадського харчування та відвідувачів, які не дають можливості транспортним засобам обрати відповідну смугу руху для подальшого перетину перехрестя, що значно знижує швидкість транспортного потоку по вулиці та не дає швидко її розвантажити.

Як наслідок транспортні засоби, яким потрібно здійснити маневр "поворот праворуч" займають середню смугу по якій фактично повинен здійснюватись перетин перехрестя тільки прямо.

Прохання місцеву владу розглянути дану петицію та встановити знак 3.34 «Зупинку заборонено» Правил Дорожнього руху України з зоною дії не ближче 100 метрів до регульованого перехрестя вулиці Леваневського та проспекту Шевченка у місті Суми.

Дата створення:

Станом на 17 червня петицію підписали 90 осіб з 250 необхідних.