Прибрати з залізничного вокзалу безпритульних та безхатченків

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Пропоную Сумській міській раді та сумському виконкому посприяти вирішенню проблеми з безхатченками на залізничному вокзалі, бо ситуація з ними особливо ввечері та вночі - повний мрак. Біля кас п'ють, їдять. Мий не мий, запах стоїть, що не зайти. Зала на вокзалі одна, всі в купі стоять. Сісти ніде, бо скрізь безхатченки сидять. Безхатченки ведуть себе надмінно, лаються у бік людей, що очікують на свій поїзд. Своїми діями безпритульні порушують громадський спокій на залізничному вокзалі. Це ще й інфекцій купа. Поліцію викликають постійно, але це нічого не дає.
Прошу сумську владу приділити цьому питанню окрему увагу.

Шановний Володимире Володимировичу!
На виконання пункту 4.5 Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду органами місцевого самоврядування міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 25.10.2017 № 2692-МР повідомляємо, що Ваша електронна петиція щодо безпритульних та безхатченків на залізничному вокзалі м. Суми, (розміщена на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (http://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1510)) 31.01.2019 набрала необхідну кількість підписів у зв’язку з чим підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради, який буде розглянутий на найближчому засіданні 12.02.2019.
Про результати розгляду Ви будете повідомлені.

***
На виконання пункту 4.7 Положення про порядок подання електронних петицій та їх розгляду органами місцевого самоврядування міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 25.10.2017 №2692-МР, повідомляємо, що Ваша електронна петиція щодо безпритульних та безхатченків на залізничному вокзалі м. Суми, згідно відповідного рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.02.2019 була підтримана.