Дорога від будинків № 38,36 по вул. Героїв Крут до вул. Івана Сірка

На наші неодноразові звернення здовж 12 років про будівництво дорогі від будинків № 38,36 по вул. Героїв Крут до вул. Івана Сірка не дало жодного результату(отримуємо тільки листи, що цієї дорогі немає в плані будівництва)
Наші мешканці , малі діти, школярі 17 та 23 шкіл та люді похилого віку ходять в цьому напрямку восени в грязі та воді, автотранспорт комунальних підприємств «тоне» в величезній калюжі біля сміттєвих контейнерів.
На даній ділянці немає зовсім тротуарних доріжок, що може привести до дуже тяжких наслідків для пішоходів.
В темний час суток на цьому напрямку немає жодного освітлювального приладу.

Повідомляємо, що Вашу електронну петицію (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1544) розглянуто, управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції щодо капітального ремонту дороги від будинків № 38, 36 по вул. Героїв Крут до вул. Івана Сірка».
Даний проект рішення повинен пройти процедуру візування згідно з вимогами чинного законодавства та регламентів роботи відповідних органів місцевого самоврядування, після чого виконавчий комітет Сумської міської ради на черговому його засіданні приймає рішення про підтримку чи не підтримку даної петиції.
Про розгляд електронної петиції Вас буде додатково повідомлено.