Негайно провести повний аудит КП СМР "Електроавтотранс" за 2018 рік.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Негайно провести повний незалежний економічний та фінансовий аудит КП СМР "Електроавтотранс" за 2018 рік, для оцінки фінансового та економічного становища підприємства. На основі аудиту і показників перевезень 2018 року, провести незалежні розрахунки економічно обгрунтованого тарифу на перевезення по кожному виду транспорту електричний і автотранспорт. Для оцінки економічної доцільності і ефективності використання провести розрахунки вартості перевезень на 2019 рік по технічним видам транспорту: середні газобуси, середні дизельні автобуси, великі дизельні автобуси, тролейбуси . Всі розрахунки оприлюднити і зробити доступними для аналізу громадскістю та незалежними фахівцями.

За результатами розгляду електронної петиції "Негайно провести повний аудит КП "Електроавтотранс" за 2018 рік" повідомляємо наступне.
З метою всебічного розгляду електронної петиції відділом транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг СМР підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради "Негайно провести повний аудит КП "Електроавтотранс" за 2018 рік". Про час та місце розгляду проекту рішення Вас буде повідомлено додатково.