Сонячна електростанція для тролейбусного управління

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Так як вартість електрики з кожним роком збільшується та постійно збільшується вартість проїзду в тролейбусах, а тролейбусне управління (на вул. Харківська, 113) повністю залежить від електроенергії, що призводить до підвищення ціни квитка, великих щорічних субвенцій з міського бюджету - пропоную залучити інвесторів та побудувати сонячну електростанцію в депо, на території КП СМР "Електроавтотранс".
В данному випадку це дасть змогу сумському тролейбусному управлінню (КП СМР "Електроавтотранс") стати частково енергонезалежними, знизить загальну собівартісь електроенергії, а також якщо спорудити сонячні панелі не тільки на даху цехів, а і над територією стоянки тролейбусів, вирішить проблему зберігання рухомого складу під відкритим небом!
Також ця петиція дасть відповідь на питання - чи заінтересована сумська влада та керівництво КП СМР "Електроавтотранс" в розвитку тролейбусного управління та в тому, щоб зробити тролейбусний траснопорт м. Суми більш доступним та вигідним для сумської громади.
Зробимо громадський транспорт дійсно екологічно чистим, більш доступним та вигідним!

Дата створення:

Станом на 26 квітня петицію підписали 156 осіб з 250 необхідних.