Благоустрій территорії біля новостроїв

Останнім часом будується та вводиться в експлуатацію велика кількість багатоквартирних будинків. Будинки активно заселяються мешканцями, але территорія біля будинків не дає змоги комфортно там проживати, а також заважає іншим мешканцям сусідніх будинків пересуватись повз новострої. Зокрема не проводиться вуличне освітлення, вся територія біля новостроїв не освітлюється. Тротуари між домами відсутні, що не дає змоги пересуватись до зупинок транспорту, магазинів та інше, а дорожки робляться лише біля будинків та як правило короткі і лише в одному напрямку не зважаючи на інфраструктуру району в якому вони зведені. Тому мешканці новостроїв та інші мешканці району змушені пересуватись по бруду, грязі та іншому смітті, та без освітлення. Для прикладу три новострої по вул. Герасима Кондратьєва 132/1, де велика кількість мешканців цього району змушена ходити та водити своїх дітей в ЗОШ №1, а також до зупинки транспорту по грязі та в темноті. Необхідно розглянути питання освітлення території поблизу новостроїв та спланувати і побудувати пішохідні дорожки, які звяжуть інфраструктуру районів між собою, або змусити це зробити забудовників.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 квітня петицію підписали 97 осіб з 250 необхідних.