+ ще 172 громади!

Негайний та капітальний ремонт мосту КРЗ до вулиці Героїв Крут

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Закликаємо сумську владу виділити кошти на негайний ремонт мосту КРЗ, що йде від вулиці Івана Харитоненко в напрямок вулиці Героїв Крут. Мост знаходиться в незадовільному стані. Дорожне покриття - що на автомобільній дорозі, що на тій частині де пересуваються по мосту люди - вкрай поганому стані. Не треба чекати коли перила обваляться у річку Псел, а асфальт зітреться повністю - треба вже починати робити ремонт вказаного мосту.

За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Негайний та капітальний ремонт мосту КРЗ до вулиці Героїв Крут», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1587), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають виділити кошти на ремонт мосту КРЗ, що йде від вулиці Івана Харитоненко в напрямку вулиці Героїв Крут.
Повідомляємо, що для департаменту, як розпорядника бюджетних коштів, в міському бюджеті поточного року кошти на капітальний ремонт мосту за вищезазначеною адресою не передбачались.
За інформацією департаменту фінансів, економіки та інвестицій СМР, станом на 12.02.2019 сума недовиконання надходжень до загального фонду міського бюджету пропорційно 1/12 становить 36,8 млн. грн. (-17,5%).
Крім того, на виконанні департаменту інфраструктури міста перебуває доручення міського голови від 26.12.2018 року №71-Д щодо зменшення видатків на виконання програм та їх фінансування на 15%.
Беручи до уваги вищевикладене, при наявності економії коштів після проведення робіт по ремонту об’єктів комунального господарства та благоустрою. передбачених планом фінансування на поточний рік, або у разі виділення додаткових коштів на капітальний ремонт тротуарів по м. Суми, департаментом буде замовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт об’єкту, зазначеного у Вашій петиції.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.