Будівництво освітлення пішохідної доріжки від ТРЦ "Мануфактура" до будинків по вулицях Харківська, 6, секції 1-8, Прокоф’єва, Зеленко, СКД.

Шановний Олександре Миколайовичу! Шановні депутати міської ради! Звертаюсь до Вас з повторним проханням побудувати освітлення пішохідної доріжки, яка знаходиться біля ріки Псел і простягнулася від ТРЦ "Мануфактура" до будинків по вулиці Харківській, 6, секції 1-8. Також повторно констатую, що цією доріжкою користуються тисячі сум"ян, які щоденно рухаються від вулиці Харківської до житлових масивів вулиць Прокоф"єва, СКД, Зеленко, інших вулиць, та у зворотньому напрямку. Наголошую: рано вранці та вечорами небезпечно пересуватись у цілковитій темряві не тільки дітям та людям похилого віку, а й всім тисячам жителів цього мікрорайону. Свого часу на вулиці Фабричній існувало освітлення, а зараз залишилось 15 зламаних електроопор. Перпендикулярно пішохідній доріжці від ТП 99 до ТП 70 проходить кабельна лінія, яка переходить над Пслом повітряною лінією до міського парку, що говорить про можливість підключення освітлення колишньої вулиці Фабричної до одного з цих ТП.
Вирішіть цю проблему, і люди будуть дуже вдячні Вам!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 26 квітня петицію підписали 269 осіб з 250 необхідних.