+ ще 172 громади!

Озеленення Сум за допомогою хвойних рослин

Прошу в озелененні Сум використовувати замість спиляних дерев побільше хвойних рослин. Наприклад Туя.
Також на деяких ділянках при їх озелененні також добре буде використовувати такі хвойники як Можжевельник казацкий (тобто кустообразние та пірамідальние, невисокого росту хвойники).
Прошу внести в план озеленення Сум побільше хвойних рослин.

Шановний Ярославе Сергійовичу!
Ваша електронна петиція щодо збільшення кількості садіння хвойних порід зелених насаджень на об’єктах міського зеленого господарства, розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що ця пропозиція врахована і восени поточного року при плановому садінні нових дерев та кущів буде збільшено кількість саджанців ялівцю усіх його видів.
Разом з тим зазначаємо, що садіння ялинок, сосни та туй є проблематичним з огляду на низький рівень свідомості та культури певної частини мешканців нашого міста. Так, ялини і сосни використовуються цією частиною населення для Новорічних свят, а місця під туями стають улюбленими ділянками для вигулу тварин.