+ ще 172 громади!

Ремонт школи № 4

Прошу відремонтувати повністю школу № 4 в Сумах. Залишити її як школу для наших дітей, нащадків. У разі якщо держава не дасть кошти, почати пошук спонсорів для ремонту важливої для Сум школи.
Скільки я в Сумах себе пам'ятаю, стільки її не ремонтуют. А не так і давно було в новинах, новини про брак шкіл в Сумах. Так давайте щось вирішувати. Ця школа в Сумах як пам'ятка вже.

Електронна петиція «Ремонт школи № 4» в межах повноважень управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради опрацьована.
Повідомляємо, що управлінням підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції щодо капітального ремонту школи № 4 імені Героя України Олександра Аніщенка».
Даний проект рішення виконавчого комітету після проходження процедури візування буде винесено на розгляд засідання виконавчого комітету Сумської міської ради у встановленому законодавством порядку.

Шановний Ярославе Сергійовичу!
За результатами розгляду електронної петиції «Ремонт школи №4» інформуємо про наступне.
На замовлення управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради спеціалізованою організацією виготовлено проекту документацію по об’єкту «Будівля Реального училища (школа №4), м. Суми – реконструкція».
Згідно зведеного кошторисного розрахунку вартість будівництва становить 102 583 831 грн.
З метою проведення робіт по будівництву об’єкту «Будівля Реального училища (школа №4), м. Суми – реконструкція» управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради надані пропозиції на розгляд постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради стосовно виділення коштів на виконання робіт.
Проведення ремонтних робіт комунальної установи Сумська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя України Олександра Аніщенка Сумської міської ради по вул. Петропавлівська, 79 у місті Суми буде здійснено за наявності відповідного фінансування.

Петицію підписали 271 особа з 250 необхідних.