Прекратить вырубку деревьев на центральном (студенческом) пляже.

ЕКОЛОГІЯ

Вместо того, чтобы завести песок, поставить лавочки, раздевалки и укрытия от солнца на центральном пляже началась вырубка деревьев. Вместо здоровых могучих красавцев деревьев стоят уродливые обрубки. Вся вина этих великанов в том, что они раз в год на одну неделю выделяют пух. Эти деревья вырабатывали тонны кислорода. Это «лёгкие» нашего города. Сколько десятилетий должно пройти ,чтобы выросло такое дерево. Это наше общее достояние. По всему городу здоровые деревья безжалостно рубят и уродуют (ул. Кондратьева, аллея ведущая к Центролиту). Остановите руку дровосека. Наши деревья просят о помощи и защите.

Шановна Людмило Анатоліївно!
Ваша електронна петиція щодо припинення робіт зі зрізування зелених насаджень на території пляжу «Студентський» в міському парку ім. І.М. Кожедуба розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що з метою попередження надзвичайних ситуацій, належного і безпечного утримання території цього пляжу та у зв’язку з запланованим проведенням робіт по його благоустрою і облаштуванню, департаментом інфраструктури міста СМР було прийняте рішення стосовно обрізування та омолоджування зелених насаджень цього об’єкту.
Зазначаємо, що тополі пляжу «Студентський», як і багато інших аналогічних дерев нашого міста досягли вікової межі, мали враження омелою та грибками, ознаки засихання основних скелетних гілок і вершин. Їх стан міг завдати шкоди здоров’ю відпочиваючих та знищити роздягальні, лавочки, електромережі і інші споруди.
Крім того, інформуємо Вас, що під омолодженими деревами створюються сприятливі умови для садіння нових зелених насаджень, ці дерева продовжують більш активно розвиватись, абсорбувати кисень і не завдавати при цьому ніякої шкоди.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.