ремонт вул. Козацький Вал - єдина альтернатива для проїзду транспорту в центрі міста

В центрі історичної частини Сум створено 2 пішохідні вулиці Соборна і Воскресенська. Єдина вулиця для проїзду транспорту в цій частині міста - це вул. Козацький Вал. Кожного дня тут величезний транспортний потік, хоча вулиця перебуває у вкрай аварійному стані . Це створює значну небезпеку як для транспорту, так і для пішоходів. Підтримайте петицію щодо негайного ремонту проїжджої частини вул. Козацький Вал , зробимо наше місто комфортнішим для життя і привабливішим для гостей нашого міста.

За результатами розгляду Вашої електронної петиції "Ремонт вул. Козацький Вал - єдина альтернатива для проїзду транспорту в центрі міста", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1652), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають виконати ремонт проїжджої частини вул. Козацький Вал.
Інформуємо, що департаментом направлено листа до КП "Шляхрембуд" СМР щодо опрацювання можливості виконання поточного ремонту зазначеної ділянки в межах визначеного фінансування на поточний рік.
Після виконання першочергових заходів по приведенню до належного експлуатаційного стану магістральних доріг м. Суми, якими курсує пасажирський транспорт, за умови достатнього фінансування вказаних заходів з міського бюджету, буде розглянута можливість виконання поточного ремонту дорожнього покриття зазначеної ділянки.

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.