МЕТРОПОЛІТЕН

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вже роками, щоденно як зранку так і ввечері неймовірно забиваються транспортні засоби міста Суми. Із-за цього вони їдуть набагато повільніше і тому люди можуть запізнюватися туди, куди їдуть. Ідеальне розв'язання цієї проблеми — МЕТРО. Швидке, містке, безпечне. Пропоную підтримати дану петицію сум'ян і гостей нашого міста, які дійсно хочуть, щоб наше місто процвітало та мало вищу за сьогоденну інфраструктуру (НА ФОТО ПЛАН-ПРОПОЗИЦІЯ ГІЛОК СУМСЬКОГО МЕТРОПОЛІТЕНУ).

Електронна петиція "Метрополітен" в межах повноважень управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради опрацьована.
Повідомляємо, що управлінням підготовлено відповідний проект рішення Сумської міської ради "Про розгляд петиції Деревянка Мирослава Олексійовича "Метрополітен"".
Даний проект рішення Сумської міської ради після проходження процедури візування буде винесено на розгляд сесії Сумської міської ради у встановленому законодавством порядку.

Петицію підписали 423 особи з 250 необхідних.