+ ще 192 громади!

Гумові бігові доріжки в парках міста

Створити спортивні майданчики з освятленням в темний вечірній час (можна з сонячними панелями, які будуть перетворюбвати сонячну енергію у заряд для роботи в темний час доби) для бігунів-аматорів та професіоналів з гумовим покриттям (на доріжках) в межах парка Кожедуба та парка Казки (як альтернатива сквер "Дружба").
Мета: зробити спорт більш доступним для широких верств населення, створивши більш сприятливі умови для заняття біговими видами спорту.

Ваша електронна петиція щодо улаштування освітлення на спортивних майданчиках та гумових бігових доріжок у міському парку ім. І.М. Кожедуба або сквері «Дружба» розглянута в департаменті інфраструктури Сумської міської ради.
Повідомляємо, що у видатках міського бюджету поточного року запропоновані Вами види робіт, не передбачені.
З метою конкретизації цієї пропозиції та розроблення плану заходів по її реалізації у 2020 році пропонуємо Вам у робочому порядку звернутись до відділу благоустрою департаменту інфраструктури Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вул. Горького, 21, 3-й поверх, каб. №309 (тел. 700-590).

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.